Doakan saya :')

Pagi tadi air ketuban keluar sikit demi sikit sekli dgn lendir jernih, Lepas Tu start sakit perut mcm sengugut . Cuba rehat igt sakit biasa n Cuba tahan . Then stiap 5 saat air keluar lgi . Risau , pergi juga hospital . Now kne tahan dah . Skrang tengah menaham sakit contractions, Di sni sya minta jasa para ibu doakan sya . Sya takut klau jalan tk bukak , sya risau kne operations . Sya hrap sya dpt bersalin secara normal . Doakn juga semoga sya dn baby selamat . Semoga semuanya dipermudahkan dan brjln dgn lancar . Allahu Akbar , meskipun takut namun ini adalah perjuangan . :') #38weeks #firstbaby

2 Balas

Semoga dipermudahkan sis untuk bersalin. Aamiinn. Jika boleh berjalan sis jika tak buka bukaan lg.

5y ago

Aaminn.. Terima ksih sis :')