risau

pagi nie 2kali cekin bilik termenung.. xtau salah mkn apa kemarin..risau plk balik2 g mbuang tkt kat dlm tjejas...bru masuk 20mggu nie...spa da petua nk hilang kn sakit perut nie?nk mkn ubt tkt baby apa2 plk kt dlm

1 Balas

Ingat tak mkn ape smlm? Cuba igt. Selalu kalau saya sakit perut, biar mcm tu je. Nak senang, try tidur. Kalau tak jadi juga, better g klinik.

5y ago

ptg 2 mkn mgie ketam...mlm 2 plk mkn aiskrim ngn biskut...xtau mna stu punca..