Gugur pada usia 16 minggu

Pagi ni, bayi dah tiada. Air ketuban turun sekali dgn darah. Dc check bawah, kepala bayi dah turun bahagian bawah tu. Uri n bayi keluar sendiri. Tiada rezeki nak dapat bayi ke-2, sekarang masuk wad tapi rasa nak demam. Masa check dgn Dc takde rasa nak menangis, masa duduk atas katil wad, memang menangis. Bayi 65gm. Suami dah bawa balik tanam, tapi procedure hospital memang janin bayi dibuang ke..terkejut suami??

Gugur pada usia 16 minggu
16 Balas

Puan kata dc detect mybe sbb gbs kan. Nak tahu, byk tak keputihan Puan sebelum ni?

innalillahiwainnailahirajiun semoga sis d beri ketabahan😊

2y ago

terima kasih....sedih tapi kena sabar...tak sangka...semua nya dah tertulis

Innalillahi wainna ilaihirojiun.. salam takziah sis🥺

Takziah sis. Sayu rasa hati tgk baby.

innalillahiwainnailaihirojiun 😥

💪🏼💪🏼💪🏼