Demam Urat

Pagi n kena demam urat. Dengan bengkak susu lg. Aduhai sakitnya..??? Dah mcm² buat, tuam breast, pam susu, baby brestfeed.. masih sakit. Sakit badan jangan cakap la, menyucuk² setiap badan n.

4 Balas

biasa mommy kt pusat jagaan kami sakit kejap2 je.. sakit pn apply itu ini.. tuam pastu kami urut kn then pam.. just urut breast je.. kalau urut urat susu tu nnti lagi byk susu nye.. then advice kot nk mkn ubat tu.. kerap bf, lepas bf pam bagi kosong breast.. kesian juga kalau sakit lama2 bngkak susu ni.. keras mcm batu.. 🙊

4y ago

cuba la ya.. harap ok la.. takut dgr breast bngkak ni.. bahaya.. 🤗 good luck..