Scan baby pada minggu keenam

Pada minggu ke enam kehamilan, haritu saya scan, doktor cakap belum nampak apa² 😥 pernah lalui mcm ni ke? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

15 Balas

saya scan 5 weeks pun tk nmpk lgi sis. tpi saya positive je janin still kecik kalo scan susah nk nmpk. 2 3 mgu lain p scan insyaallah dh nmpk. tips dia bnykkn mnum air kosong sbelum nk scan tu biar pundi kencing penuh nt insyaallah senang nmpk. jgn risau sgt ok♥️ jaga diri jaga kesihatan💐

2y ago

tahniah awak💖💐 jaga kesihatan baik baik ok🥰