Keguguran usia 11 week

Pada 11/9/23 ada darah beku keluar dan sedikit darah di usia kandungan 8 weeks.. selepas itu saya ke hosptal utk cek.. bila cek kencing mmg positif dan scan kantung masih ada.. saya happy dapat tahu bby masih ada.. tp sejak smlm saya asyik keluar darah beku sebesar tapak tangan.. saya risau ni adalah keguguran.. jika keguguran berapa lama darah beku ini akan keluar? Ini adalah anak ke 4 saya.. setelah 12 tahun tdk mengandung.. sya tiada pengalaman gugur sblm ini..

1 Balas

pergi ke hospital semula tuk cek up. pengalaman saya gugur drah kua ada yg mcm biasa smggu cm period tu kali ke2 saya ggur smpai 2 minggu

12mo ago

Ya, doc trus cuci.. Alhamdulillah skg pendarahan sda kurang..