Hello mom..normal ke kalau skjp2 perut tu mengeras dlm usia kandung masuk 35 week..

P/s nak tanya juga spa due bulan 1 2023...ada geng ke..dan normal ke perut kita kecil wlpun dh nak masuk 35 week..

8 Balas

normal je , saya due 8/1 tapj perut kecik sampai setiap kali checkup nurse cakap kecik je perut . sokay asal baby sihat sudah . saya pun sekarang baby asyik mengeras

Saya due bulan 1 , skrg pun dah start mengeras je .. takpe biar kecik janji baby sihat .. nanti dah keluar . Baby akan membesar sbb dye dah menyusu ☺️

hi geng due bulan 1 juga hee , sy pun bby kerap ngeras sejak 33w now dh 35w , normal jr perut kecik scan saiz bby normal dgn usia tak ada masalah okey je mmy

Normal slg scan baby normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

hi syg 37 week 3day

saya 35 weeks jugak hrini . due 4/1/23 nanti . mmg kerap mngeras . bila malam kdg² tak bagi mommy tdo 😅

Same kejap2 keras je perut. Dah 34w3d skrg. Perut org kata besar tp scan doc kata elok ikut minggu.

due sy 11/1/23 . perut sy pom kecik mcm 6bulan tp dr kate normal jee

sy pn 35 week hari ini...due 4/1/2023...sama lh kite

1y ago

ouh...wah sihat2 selalu mom