Pedih ulu hati

Otw 8 week 2 minggu selalu rasa perit bahagian ulu hati. Tidur terganggu dan alahan sakit kepala sgt teruk smpaikan tminum 2 biji panadol 🫣. Buka buku pink next week lgi. So skg mmg totally tak minum apa2 supplement. Mnum sekali skla manis2 mkn pedas skli skla dan penting bnyk mnum air suam. # anak ke 3

1 Balas

Mudahan semua baik tanpa mudarat. Boleh je jumpa doktor bagitau pedih ulu hati dan sakit kepala sangat teruk utk elakkan risiko yg lebih mudarat ; tekanan darah tinggi dan lain2