Sesak nafas

Org kata sesak nafas masa preggy normal tapi harini sya rasa mcm lain, sesak nafas makin kuat lepastu rasa mcm naik ke kepala mcm nk pitam pun ada. Agak² knpa ya#ingintahu

9 Balas

maaf ckp sis.... baru" ni ada kes mcm ni.. ibu mengandung alami sesak nafas mau bersama bayi dlm kandungn yg berusia 8month ... harap sis cari solution jngn lupa biar perkara ni berlarutan ia bole mengakibatkn kematian sis kena peka dngn benda" yg mcm ni wktu pregnant... benda kecik jngn angap remeh tau sis sbb tengh mengandung apa" bole jdi.. Take care sis ♥

7mo ago

yeke, allahu takutnya😭