Sesak nafas

Org kata sesak nafas masa preggy normal tapi harini sya rasa mcm lain, sesak nafas makin kuat lepastu rasa mcm naik ke kepala mcm nk pitam pun ada. Agak² knpa ya#ingintahu

9 Balas

siapa ckp kt awk normal tu? ada niat nk bunuh awak kut. setiap kli jmpa doc mesti doc tnya ada sesak nafas x ada turun darah x. tu soalan yg sntiasa doc tnya. klau normal mcm keputihan, kerap kencing, sakit breast, tu cntoh yg normal. blom ada doc yg tnya kerap kencing x, ada keputihan x. sbb tu norml.

7mo ago

dr sya x prnh tnya pasal sesak nafas ni, sya pun xde niat nk rnya sbb org kata normal 😭