Maaf soalan sensitif sedikit,siapa yg ada makan ubat iberet najis berwarna normal tak gelap sangat..

org kata kalau makan ubat tambah darah, najis akan jadi gelap ..

4 Balas

Sy makan iberet najis mmg jd gelap. Tnye dktr katanya normal selagi tak sembelit. Klau sembelit perlu tukar ubat

2y ago

tu laa .. sblum ni mkn zincofer mmg gelap tp bila makan iberet dia normal jer warna dia ..tu yg konfius sekejap hehe🤭

Normal sis. Saya consume iberet pun gelap. Sbbkan zinc yg dalam ubat tu 😀

2y ago

saya normal jer mmbuang .tak gelap bila mmbuang tu yg musykil kjap hehe 🤭

haah saya makan obimin mmg nampak perubahan. najis lebih gelap

2y ago

tu laa , saya makan iberet najis saya warna normal saja , cuma sikit² je gelap

tiada pengalaman

2y ago

🌻