Makan iberet najis jadi hitam ke?

Hi semua, saya tengah dalam pantang, tapi doktor suruh makan iberet sbb hb saya low after beranak, bila saya buang air besar, najis saya jadi hitam or gelap, normal ke tu?

4 Balas

Segala ubat tambah darah, mmg najis jdi hitam, pengalaman saya. Try iron tablet, obimin, iberet, skrg makan maltofer semua najis hitamm, kdg nk ke kaler hijau pekatt😅. Tapi saya serasi dengan maltofer je skrg, sbb satu kurang sembelitnya, n tak muntah kalau makan😅

1y ago

Lagi satu zincofer pernah try jugakk, semuanya hitamm najisnya😅✌️

normal sis sebab ada iron dalam iberet tu

Makan iberet mmg najis warna hitam

Normal.