morning sickness

org kata, kalau kandungan dah mcecah 3bulan ke atas. morning sicness akan hilang, selera makan akan pulih n akan kembali bertenaga. tp kenapa sy masi dlm kdn yg sangat lemah, kandungan dah masuk 3bulan 2mggu. tp still tiada slera makan, vomiting, nausea, bdn sntiasa lemah. sy dah x mampu bertahan mcm ni, sy terlalu penat n lemah skg ?

1 Balas

be strong mom to be, Please think u Baby u mesti kuat for u Baby.. my friend Situation same like u , she Just eat bubur, dan byk minum air putih n makan ikut selera... n jgn Give up minta doa byk² yee... insha Allah 🤲

5y ago

inshaAllah, tq 😢