Jantina baby

Org cakap kalau kite dukung bayi perempuan cube letak dye berdiri atas perut kalau dye xnak letak kaki atas perut kite tu makna nye bayi dalam kandungan kite tu anak perempuan.. Betul ke.. Huhu.. Sekadar suke2 tnye pengalaman2 mommy2??

11 Balas

entah, klau kmi pula, tak perlu pegang, hanya tengok je baby bawa main2 atau cerita2, klau dia suka, senyum maksudnya jantina sama dgn dlam prut. tpi klau dia x layan, mksudnya lawan jantina. hahaha mcam sya keklinik msa mngandung dlu, snyum dgn baby lelaki msti diorang balas snyuman, klau prmpuan pula d jeling lagi saya. alhamdulillah bersalin haritu babyboy

kata org tua dlu2..law waktu kita mgndung pgng bby girl law ngis bererti kndugn kita boy..tp law dia x ngis bererti pempuan..tp Time sa mgndung sa dukung anak pmpun ngis siap umbat botol susu tup tap klur bby boy gk sa.

kalau yg sy pernah dgr, kalau dukung baby girl letak ats perut kita . then baby tu letak kaki dan dia diam je . maknanya baby kita pun baby girl. klau dia xnak letak, xdduk diam dan menangis, tu maknanya lelaki .

ntah rasanya macam mitos atau kebetulan je 😅 , sebab kak ipar cuba benda tu diingatkan girl rupanya yg keluar boy😂😂

5y ago

haaah 😂😂

saya nk dukung ja baby girl dia xnak.. dia mnangis dkt husband saya dia nak.. mgkn mitos atau fakta.

klau kite dukung baby laki dia ltk dua2 kaki ats perut .. klau kite dkung bby girl dia nngis..tndanye ape??

3y ago

boy la tu sis

Haah betul bagi saya laa.. klau org lain tak tahu.. sbb family sy cmtu 🤭

Tak tau cam mitos je😅

Mitossss 😂

mitos aje tu