berlaku pendarahan selepas bersama suami, adakah normal atau tidak??

Ok..kalau ada sesiapa kekeliruan kat sini sy ada share info yg sy dapat dr apps ni juga..?

berlaku pendarahan selepas bersama suami, adakah normal atau tidak??
2 Balas

Macam sy sis...masa awl2 dulu..sbb x sdr...mass tu drh...bila g klinik dr x bg bersama selama 2weeks...to if leoas jnpa dr tu drh keluar sikit ok lg if byk better trs ke hospital.

5y ago

Betul tu awk..sy nampak info ni, tu terus update sbb nampak penting kan..huhu..ada gambar last skali tu pasal "bila waktu harus berjumpa dgn doktor", kalau ada tanda2 tu, boleh g hospital atau klinik terus..😊

Klu terlalu byk atau setiap hari keluar, better go to hospital cepat

5y ago

Betul tu, sokong..hehe.. gambar yg last skali tu pon asa mention kalau darah byk g hospital, demam panas ke..