pendarahan ketika bersama suami

hello, jika kandungan 29 weeks tapi ada pendarahan ketika bersama suami, apa perlu sy buat?

1 Balas

puan dh jumpa doc n chck? kondisi bby dlm kandungan dan kedudukan uri puan dkt mana? jika stiap kali brsm alami pendarahan better puan berpuasa dlu dr bersm dgn husben .kekdg sbb uri bwh pun blh jd effect jika husben buang air mani dkt dlm semasa bersm.. mg dpmudahkan segalanya aamiin

4mo ago

belum cek lagi. cuma uri dr cakap bukan di bawah. ini pertama kali ada pendarahan time bersama husband