nak tanya pendapat

okay tak kalau saya hanya beli rompers untuk baby baru lahir..saya beli 5 siang 5 malam..ini ank ketiga..tapi sebab jarak 5 tahun..saya jadi blur2 nak membeli..ibu2 dalam ni boleh bagi pendapat tak..

4 Balas

sis beli la sikit yg baju butang depan tu.. senang sikit pakai masa kat wad.. sy pun.. jarak 6 tahun.. blurr sgt x igt dah nak kena beli apa.. nak beli banyak kang membazir..

2y ago

kan..blur sgt2 dah..confius apa patut beli apa yg tak patut..hehe