Puasa ?

Okay tak kalau nak puasa masa awal2 pregnant ni, skg dah 6minggu. Perut kerap sakit tapi kejap2 je pastu hilang. Morning sickness pula selalu pagi je dah muntah sekali okay dah. Just perut ni je selalu sakit mencucuk2 kadang kat ari2 pon sakit

30 Balas

Ikut kita memang larat sis, tapi kdg2 anak perlukan zat nak membesar baru 1st trimesterkan.. Saya pun 1st trimester tapi suami tak bagi puasa dan saya still on off bleeding tu suami tak izinkan