Poll for covid-19 Vaccination

Okay saya suma nak buat undian dan lihat berapa ramai memilih untuk ambil/tidak ambil vaksin covid19 semasa hamil.. untuk information sahaja. #ingintahu #pregnancy feel free to share your decision

Poll for covid-19 Vaccination
46 Balas

tp knpa msa sy nak ambil vaksin dorg bilang sy trpksa cancel appointment utk hari tu sbb vaksin yg nak d berikan tak sesuai untuk ibu mengandung .. vaksin sinovac

3y ago

oh patutla

alhamdullilah 19week first dose 28.8 . second dose 18.9 22week .pfizer .second baby 😊 debar² nk cucuk second dose . hrap sihat² semuanya

Dah fully vaccinated. Dah pernah rasa positif Covid, tp kemungkinan sbb dh ada vaksin walaupun 1 dos mmg sgt sgt membantu.

sya blom dpt vaksin sb tekanan darah tinggi semasa mengandung ni tggu dari pihak hospital benarkan bru sy dpt vaksin..

3y ago

Aamiin sis

Sy lagi 2 hari nak habis tempoh 14 selepas vaksin dos ke- 2, dpt tahu saya mengandung. Allah Maha Mengetahui.

alhamdulliah esok sy akan terima dos 2 yaitu pfizer vaksin!!.. semoga dipermudahkan urusan sy esok..Aamiin

sy bru cucuk dos 1 pda 1/9.. bersalin 29/8😇😇dngn pnerangan jelas dn membantu sy yakin trima dos1 sy

complete 2dos dos 1 28 week 9/8/21 dos 2 30week 30/8/21 alhmdulilah baby makin aktif gerak 🥰

sy da lps 1 dos sinovac..tak tahu pregnent...2nd dos ni bru 4 weeks..bole ke ambil vaksin..

3y ago

Sama macam kes kita sis. Tapi saya punya dah postponed. Pergi ke ppv bagitau berapa weeks. Nanti diorang bagi tarikh baru. Ada yang kata dah boleh ambik, ada yang kata sinovac kena tunggu 14weeks baru ambik

saya hamil 18minggu 5 hari. Alhamdulillah dah settle 2 dose vaksin pfizer 1/9/21