Poll for covid-19 Vaccination

Okay saya suma nak buat undian dan lihat berapa ramai memilih untuk ambil/tidak ambil vaksin covid19 semasa hamil.. untuk information sahaja. #ingintahu #pregnancy feel free to share your decision

Poll for covid-19 Vaccination
46 Balas

Pfizer Done 💙 Dos1 O4/O9/2O21 🥀 Doakan Semuanya baik baik sahaja yaa min

sya sudah 1 dose vaksin pfizer 27/8/21 20week dan dose ke 2 Tarih 17/9/21 ni

alhamdulillah..dos pertame mase 34w4d,dos ke2 insha allah 7/9 ni...

sy bru settle 1st dose hari last pntang..sekrang tgu 2nd dose 14/9

Me fully vaksin at 7weeks🙋🏻‍♀️

InsyaAllah besok (31.8.2021) 2nd dose pfizer. pregnant 17w .

Fully vaccine alhamdulillah lega.. baby pon aktif sgt2

fully vaccinated at 33 weeks on 17th July. dpt pfizer

Done 1st dose pfizer at 26w. Sec dose 11Sept ni 🌼

sy baru je amik dose 1 tunggu dose 2 plak 17/9 nie