Penggunaan pacifier

Okay ka untuk bayi usia 20 hari menggunakan pacifier? Kalau x bayi taknak tido. Malam ni baru guna sebab bayi start rewel sampai jam 4.30 pagi . Padahal dah menyusu. Lampin pun dah tukar. Bila guna puting, barula lena tido hm

1 Balas

try dodoi kan boleh bukak tiktok cara baby susah tidur insyaallah menjadi sbb anak saya menjadi. bedungkan sekali

1mo ago

dia nangis bukan sebab tak selesa awak, bedung la paling baby suka sbb dia rasa macam ade org peluk dia. maybe ade yg tak selesa tu cara bedung ke atau apa.