pacifier

Hello mommies, penggunaan pacifier ni sbenarnya baik atau xbaik? Baru plan nak belikan baby sbb kalau tido dia isap2 tangan. Tapi ragu2 ?

2 Balas

depends. ada baby high demand, so dr sarankan bg. just baca tentang baby high demand. kalau tak, tak perlu laa. saya pon tak beli sbb belum tahu peramgai baby macam mana lg. macam anak buah saya, dia bukan jenis baby high demnd tp parents dia bg smpai dh 4 tahun pon nk pacifer lg. smpai satu tahap mengamuk nak pacifer, gigi dia tumbuh pon jonggang sbb suka bepunting smpao masa tido pon nk guna.

Not sure😅😅.ada kata nnt gigi baby x cantik.. tp tgk adik anak nya cantik tersusun gigi