Bengkak susu sakit gila

Okay i kene bengkak susu so i tengok youtube diaorg suruh tuam n urut sikit then pam susu keluar... Now i dpt kuarkn susu buat it hurts so bad i sampi demam ni... And the worst is that mula mula sebelah kanan now dah dua dua payudara sakit teramat sampai i demam. Wht should i do anak i bru je keluar dari hospital sebab kene batuk n selesema (Virus RSV)and then now i demam what can i do help me out I'm in serious pain ! I demam plus payudara sakit plus sejuk ngilu satu badan i tak boleh dukung pon anak i sebab my dada i sakit sangt and i berpantang sendiri no one is helping... Help me ???????

1 Balas

try pam dua2 breast..mmg skit sis klu bgkak susu..x bole nk d nafi kn..klu sakit nk kendung try susu baring..but make sure hidung bby x tertutup ngn breast kte k..sbb klu bg bby isap rse lega sgt2..seriously..