spotting

Is it okay to have spotting? Dh pegi klinik Dr kata baby OK tapi sometime klau penat tu msti ada bleeding skit.. Ada x mommy yg cam saya ?

spotting
2 Balas

berapa week sis ? sy masa trimester 1 pun spotting almost setiap hari so doc buat check guna muncung itik , seluk dan scan baby ok.. tp doc suruh bedridden rest ,jangan bersama suami lagi beberapa bulan dan kurangkan berjalan . so kerja rumah semua sy x buat , masak pun x , sbb doc ckp mungkin rahim lemah .. alhamdulillah trimester kedua dah xda spotting

Saya kena spotting on 32 weeks. Doktor kata sebenarnya spotting ni tak normal. Tak kira weeks keberapa. Doktor pesan, bila spotting kena cepat2 jumpa doktor. Apa yg sis buat tu dah betul, jumpa doktor. Alhamdulilah baby tak apa2. Kalau spotting disebabkan penat, better banyakkan rehat.