Trip keja..

Ofiz ajak g trip kerja.. tp mase tu sy dh 33 minggu.. bulan ni jgk.. sy xbrani nk amik risiko.. pastu kaki sy plak bengkak.. pdhal sy dh bgtau awal kalau nk g trip tu kne awal.. then bile sy bg excuse cmni blh plak nk ajak g next week.. ke stgh org ni mmg xfhm bahase.. sedih btl bile org xmemahami. Saje luahan..

1 Balas

Cakap je yang awak tak boleh pergi. Nak nampak lagi legit awak minta surat drpd doktor.