20weeks1day

obimin tukar ke acid folid+bcomplex+iron tablet,saya dari pagi sakit kepala dan ada mabok sekejap tadi pagi sebab minum vit awal pagi😣,normal ke?btw hb saya rendah selang sehari nak g kena check tekanan darah

1 Balas

klu mabuk minum ubt masa pg try minum n mkn ubt sblm tdr..esk kasi selang lagi pegi pagi lusa selangkan ke mlm..saya dulu buat mcm tu utk elak mabuk muntah mkn ubat..kira mcm saya kasi pening hormon sendiri hehehhehe tryla mnatau okey dgn kamu heheheh

1y ago

saya minum ubat 2kali sehari 3pil pagi 3pil malam sebelum tidur , malam boleh lagi tak mabuk sebab terus tidur kan, ni yang kena makan vit dengan perut kosong tu yang buat mabok, saya minum ubat 2kali sehari sebab berat naik mendadak dan hb rendah