air gula dua kali muntah

Nurse suruh minum air gula kedua kali sbb aritu muntah jdi ni kedua pun sma sbb perut baru kecik jdi nurse suruh next scan baby besar sikit baru tgk doc bagi tarikh ketiga bila ambik air gula sbb nurse kata maybe sbb masih morning sickness tu yg muntah baby masih kecik. Mnglah morning sickness kita muntah pagi mng kuat sampai husband kata muka dh kurus sikit sbb muntah je kerja ya Allah kuatkan lah aku ☺️ mng normal tpi tk tahan muntah je bila makanan masuk susu masuk buah masuk sayur masuk pun muntah. Share je ni doakan saya sihat & baby sihat ya terima kasih

1 Balas

Semoga mommy & baby sihat & dilindungi Allah swt sentiasa.. aaminn