tips meneran

"Nurse, saya ni tak ada pengalaman. Ni anak pertama. Macam mana saya nak meneran nanti. Saya takutlah" Sebenarnya nak teran pun ada teknik tau. Ingat pakai bulu mata pelesu je ke ada teknik. Salah teknik apa pun tak jadi. Aku suka ajar orang teknik meneran walaupun masa aku bersalin dulu pun kelaut. Hahahah. Sampai kena marah dengan doktor. Padahal nurse. Betul orang cakap masa bersalin tu memang kau tak pikir apa dah. Segala teknik, segala jurus pun kau lupa. Sebab tu pentingnya ada suami disisi untuk ingatkan kita bila kita dah hilang arah. Suami pun kena tau jugak macam mana teknik meneran. Silap hari bulan, suami pun duk teran jugak. Haru biru jadinya. Lets check TEKNIK MENERAN YANG BETUL. #pesananmisishazwani #infoibuhamil #tipsuntukwanita #copypaste

tips meneran
40 Balas

Masa bersalin ank ketiga tgn xsampai nak pegang pergelangan kaki. Last2 pegang je katil.🤭

Semoga dipermudahkan ibu-ibu yang nak bersalin 🤗❤️ Mesti teruja kan? 😳😂

Takdan dah nk ingt teknik sume tu 😅😅😅, time sakit tu teran aje dah.. Haha

Tq sharing sis..lusa nk serah diri dh ni..musim2 pkp ni..lain mcm rasenye..

Harap dipermudahkan , nak dekat due ni.. berdebar dan excited 🥰

Sya akn bersalin time PKP...suami xleh teman plak tu😭

4y ago

hosptl slyg masih blh suami teman dlm labour room

Nnt masa dlm wad, dh tak ingt segala tips ni.. 😂

Bakal bersalinkan anak ke -4 pon still takut jugak..

Tq sharing. Cause ingad2 lupa dh 🤭

Tq for sharing information... 🤗