tips meneran

"Nurse, saya ni tak ada pengalaman. Ni anak pertama. Macam mana saya nak meneran nanti. Saya takutlah" Sebenarnya nak teran pun ada teknik tau. Ingat pakai bulu mata pelesu je ke ada teknik. Salah teknik apa pun tak jadi. Aku suka ajar orang teknik meneran walaupun masa aku bersalin dulu pun kelaut. Hahahah. Sampai kena marah dengan doktor. Padahal nurse. Betul orang cakap masa bersalin tu memang kau tak pikir apa dah. Segala teknik, segala jurus pun kau lupa. Sebab tu pentingnya ada suami disisi untuk ingatkan kita bila kita dah hilang arah. Suami pun kena tau jugak macam mana teknik meneran. Silap hari bulan, suami pun duk teran jugak. Haru biru jadinya. Lets check TEKNIK MENERAN YANG BETUL. #pesananmisishazwani #infoibuhamil #tipsuntukwanita #copypaste

tips meneran
40 Balas

Saya dah 36 week tk sbar sngat tunggu due doa kan saya dipermudahkan urusan bersalin