kira baby kick

ntahlah. baby ku ini sangat random... time asar active..time mlm active.. tak pun sebelum tidur. ah ni pun bru menendang masa type ni..siang time kita nak mencatat gerakan die tu,die x mau gerak pulak... 😿

1 Balas

biasa la tu. kalau kita aktif, dia tidur. kalau kita rehat, time tu la dia aktif 😅. kadang sy cucuk2 perut nak bagi baby gerak. tak pun, minum air sejuk atau makan coklat. takmo gerak jugak, sy akan baring mengiring kiri atau kanan sambil tu tekan2 sikit perut.