Nk Tnya Mommy Semua

Now sy dah 34 weeks 6 hari last dktor check berat bby 1.5 nk tanyee klau dia dah msuk 38 weeks nnti dia blh besar lgi ke? Saye risua lah.. Dktor asyik cakap anak sy kecik jee. Ade tak momy jdi macam ni

2 Balas

Nanti die akan naik berat sendri dlm seminggu tu cepat je. Sye scan baby doctor ari tu xde mention pon baby kecik tapi last last kene induce minggu ke 37 sbb baby kecik and uri dh bengkak. End up baby lahir 2.21kg je. Tapi die sehat skrg and semakin berat. Jgn stress time ni la boleh g makan byk byk 😅.

Boleh. hujung2 baby cpt naik berat...banyakkan minum susu ok