Detect upt 5hari awal twins ke?

Now preggy 5w 6d time test upt mmg double clear terang benderang 5hari before dateline period. Ada try search katanya keberangkalian bsr dpt twins. #pleasehelp #pregnancy #ingintahu

6 Balas

tk semestinya twins. boleh jd sbb proses lekat tu berlaku awal jd level HCG dlm badan dh tinggi walaupun belum due period. apa pun doa jelah yg terbaik, kalau dah tertulis rezeki dpt twins pasti akan dpt juga 😊

saya prgnant twins..upt terang 10 hari lewat period..masa ank first bukan twins hari ke 2 dah terang..

sy cek upt sehari before period upt positif.. skrg dah 9w5d.. esok dh boleh buat buku pink 🥰

sy test 4hri before period dah naik line.smestinya twin,now sy dah 35week bby 1 je dlm tu..

better buat scan utk pregnancy confirmation .. tak boleh teka2 macam tu.

3y ago

ohh dah scan.. tunggu next scan dgn tenang. all the best ♥

tak#