Now maybe 5 weeks, boleh buka buku pink ke ? If scan dh nmpk ke? Rasa mcm perut tak selesa sangat. Ada sesiapa blh bntu?

2 Balas

saya bukak wktu 7w. boleh scan dah. kalau awal dr tu xpsti pulak. xpon try je lah gi klinik, kata nk cek air kencing utk cnfirm pregnant. kalau nurse kata boleh bukak buku,bukak je lah

4y ago

Bergantung dkt kkia kwsn kita. Ada tempat 5@4 weeks dah boleh buka buku. Kalau tak pasti boleh call dulu. Atau gi terus kk utk buat upt.

5-12 weeks . sye buka bku 10 weekss . tkut kank pie awai sia sia .