Curious About Scan

now i pregnant 6weeks first baby . so when can we scan baby ? can i scan baby just for baby safety before raya ?

2 Balas

U can scan anytime u want.. Mine currently 14weeks, almost every 2weeks pergi scan.. Sbb excited and nak tgk development baby.. 1st scan nmpk kantung, 2nd nmpk dlm kantung tu ada dot.. Lps2 tu makin membesar dah nmpk bentuk baby.. 😅

5y ago

Boleh scan dah tu.. U too.. Semoga dipermudahkan urusan.. Aminn..

Boleh... Klu checkup di private every appointment doktor akan scan

5y ago

thank you 😊