18 weeks

Last week, I when to klnik tu scan my baby, and scan we can see its a baby boy. ??

18 weeks
28 Balas

sy 18 minggu belom tau jantina lg. smpai dah 2 smester still doctor x nmpak boy or girl.

Alhamdulillah tahniah 😍 kita pn nk pg tengok baby tp tk sempat.. harap dia tunjuk la 😆

wowo, dah 18minggu nmpk jelas ye. sy baru plan nak scan bila 16mggu nanti. sekarang baru 13mggu.

5y ago

sy plan nak scan 16minggu nanti. kalau KK akan scan minggu ke 20 katanya. tak sabar nak tengok. last tengok masa 7 minggu

tahniah sis.. hrp sy pon dpt baby boy plk kli nih.. 😁😁😁

congratulation madam. i am waiting for boy too. but i am not sure when he will coming..

5y ago

insha Allah. God bless.

weeks ke brpe dh boleh tgok jantina? sy bru 12 weeks

5y ago

Sya scan swasta

alhamdulillah and congrats sis mommy to be.

Congrats sis..sy belum check lg dh msk 23w

wic klinik dear?anyway congrats dear

wah... tahniah yer sis...