Mengutip

Normalke Anak Sya Dh 2 Tahun Tp Masih Suka Masuk Barang Dlm Mulut, Macam Mana Nk Elak Supaya Dia Tak Buat Begitu, Risau Jika Saya Tak Nampak Apa Dia Masukkan Dalam Mulut Dan Tertelan

1 Balas

Pastikan lantai sentiasa bersih la sis..budak2 taktau apa2, kita sebagai ibubapa yang kena pantau..😉

4y ago

Anak ni ada je benda yg dia nmpak,kita dh sapu bersih, kertas lh dia tarik, hanger baju dia gigit sampai patah dn kunyah sisa yg masuk mulut