Darah berwarna coklat

Normalkah keluar darah berwarna coklat semasa mengandung 5 minggu?#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

saya pun rasa mengalami benda yg sama.. pagi tadi tiba² ada keputihan nk ke warna coklat².. risau sgt rasa.. sbb pernah jdi skli.. upt positif skli turun darah😢.. harap nya kali ni xde ap² haa.. sbb mggu depan bru jumpa Dr.

3y ago

sudah sis. dr kata kena tngu 1 mnggu lg bru scan blik utk tgk prkmbngan mcmna. kantung msih ok lg stakat ini

Boleh jadi normal dan tak normal