Uri Kt Bawah

Normal x ye kndungan 3bulan++ uri kt bawah... Tny doc smlm lepas repeat scan, dia cakap normal sb kndungan kecik lagi.. Tp mcm konfius pulak sb xprnah mcmni..biasanya posisi bby y blh berubah2 kan.. Uri pn blh berubah jugak ke?

2 Balas

Normal. Sy haritu scan masa week 16 uri bawah sbb baby pun kecik time tu. Then scan after 3 weeks uri dh naik kt atas.

4y ago

Alhamdulillah.. Lega dengar mcmtu.. Hrp2 smuany baik2 je.. Tq sis😊😊