Uri Kt Bawah

Normal x ye kndungan 3bulan++ uri kt bawah... Tny doc smlm lepas repeat scan, dia cakap normal sb kndungan kecik lagi.. Tp mcm konfius pulak sb xprnah mcmni..biasanya posisi bby y blh berubah2 kan.. Uri pn blh berubah jugak ke?

2 Balas

Normal. Ye, uri pun boleh berubah2.. Smpai week 35 above uri x boleh berubah dah sbb baby dah beso. Time ni yg patut risau. Kalau kndungan baru 3 bln, no need to worry 😀

4y ago

Alhamdulillah la klu mcmtu.. Hihi.. Risau jugk sb xprnah.. Selalu psal posisi bby jr doc bgtau.. Ad gak google tadi.. Uri memg blh berubah tmpat lagi. Lega sikit hti.. Tq sis😊

Normal. Sy haritu scan masa week 16 uri bawah sbb baby pun kecik time tu. Then scan after 3 weeks uri dh naik kt atas.

4y ago

Alhamdulillah.. Lega dengar mcmtu.. Hrp2 smuany baik2 je.. Tq sis😊😊