Bayi 7bulan terjatuh dari katil

Normal x bayi leas terjatuh dari katil msih lagi aktif? Tiada benjol, tiada tnda biru or muntah2..???

7 Balas

Ank sy dlu 6bulan jtuh ktil. Masa jatuh tu Allah seja lah tahu prsaan kita masa tu. Tp alhamdulillah ank ok je. Tp klau tkut ada apa2 bgus g klinik.

Monitor je dulu. If anak aktif xde muntah ape xpe. In case ade terus bawak g hosp

Hati2 sis.. baik tido lantai sja drpd tido ats katil..

katil tiggi ke?

Monitor, kalau semua normal should be okay. Tinggi ke katilnya? Kalau ada something wrong terus bawa jumpa doctor. Seeloknya tidur bawah ya, tak pun letak baby dalam baby cot.

pntau je sis if ank sis still aktif n xde muntah2...ank sulung sya pena xsilap dlm 7/8bln jtuh katil...lepas kejadian tu trus xpkai katil dh buh lantai je tilam,sbb takot brulang lg...

Syukur laa kalo baby sis masih aktif. Tp, sis better bwa cek d klinik.. sbab takut, mngkin kesan luar nmpk xda..tp dalaman badan baby tu kita x tau😊... effect blakang yg risau plak tu sis...