8 minggu pregnant normal tak macam ni?

Normal tak on off rasa cam sakit2/senak (mild) area sini? On off sakit kat pinggul belakang juga.

8 minggu pregnant normal tak macam ni?
5 Balas

Kalau mild cramp yg tak berterusan should be okay. Kalau sakit berterusan sampai takleh tidur sila jumpa doctor. Saya pernah pregnant no 3 rupanya ectopic, sakit sgt area awak bulatkan. Dia punya sakit tak sama dgn mild cramp time pregnant sebelum2 tu

Samaa saya baru masuk 7 weeks, sakit area belah kiri and kelmarin scan ada nampak cyst 2cm kat ovary kiri. Tak sure related ke tak sakit dia macam senggugut gitu

Normal. Slagi xde bleeding / spotting atau cramp teruk. Mmg normal je. Tanda janin membesar tu

kalau sakit sikit2 normal. kalau sakit kuat, atau ada sekali bleeding, tak normal. terus gi emergency.

normal kalau cramp sikit2