baby tak berak

Normal tak klau bfeeding baby tak berak ?dh 3 hari # 2 month 24 days baby

5 Balas

Sgt normal sis. Anak saya pernah smp 5hari. Masuk hari ke 6, byk dia berak. Pastu esok lusa xberak pulak. Dia kalau fm tu kene risau juga la. Kalau bf, insya Allah normal.

Normal... Sbb susu ibu ni penuh nutrisi... So bila baby hisap nutrisi tu semua serap masuk badan baby... Tu yg x berak tu... Klau susu formula baby mmg akan kerap berak

Normal je..nnti skali dia berak,banyak..silap2 baru tukar pampers dah kene tukar lagi

Normal ada yang sampai seminggu, sekali dia berak, habis bocor bocorrrr

Anak saya pun x berak sampai enam Hari..tapi saya breastfeed..