Normal tak kandungan week 8 belum ada heart beat

Normal tak, kandungan sepatutnya masuk week 8.tpi bila Doktor scan kelmarin perkembangan kandungan bru masuk week 6.heart beat belum ada lgi.selepas 2 weeks Dr suruh datang balik scan.sekiranya belum ada heart beat,Dr syorkan utk cuci.

2 Balas

Maybe persenyawaan lambat… Mcm saya dulu 6 weeks lebih dah ada heartbeat dah… Tunggu dulu scan seterusnya

dont worry sayang. Kadang 12week baru nampak. Awak jangan stress insyallah bby awak sihat sihat