Tak Berak 5 Hari

Normal tak kalau baby fully BF umur 3 months tak berak dah 5 hari? Ke perlu jumpa doc?

144 Balas

normal sbb serap nutrisi utk baby..sbb tu xberak..nti akn berak juga

sama ank sy la.. 10 hari x berak, skali berak sampai ke pinggang dia hentam..

normal ke baby 2bln meneran setiap kali nk berak,padahal tahi tak keras pon

Normal.. ada yg sebulan x berak pun ada.. tgk atas pemakanan kita sama la

Kalau fully bf, masih normal. Nanti ada appt kk, cuba tanya nurse juga

Normal anak sy waktu 1 bulan tak berak 6hari .. esok tu berak banyak

Normal. Anak saya haritu pun 5 hari tak berak. Esoknya baru berak.

norml yunkk..ank sya 1hari x berak tpi kentut nya byk..

Normal ibu selagi perut dia tak kembung yang berkilat tu..

sama la ngan baby sy...ni dh hari ke-4 x berak...risau plak...