Increase dose maltofer

Normal tak bile increase dose ubat ni kene sembelit? Ada yang kene tak?

3 Balas

Sy makan 3 bj sekali makan, mula mula increase dose tu sy sembelit. Lepastu sy makan virgin coconut oil yg capsule alhamdulillah dah x sembelit. Air sayur buah pun kena banyakkan

ubat naik hb mmg ley sbb kan sembelit ..sy dulu pon consume maltofer 2 biji sembelit terukk..kne bykkan mkn buah n mnum air msak

sy sembelit bila mkn 3biji sekaligus..smpai buasir la. lpstu dh cerdik sikit mkn sebiji2 tiap 8 jam. baru la elok sikit