Taik bayi cair

Normal tak bby 4 bln najis cair ? Berak tak kerap sehari skali jaa. Tapi 2/3 hari baru berak . Hritu dh tnya dr , dr ckap bkn sbab susu . Sbab kbrsihan botol . Try tukar similac lf njis okey mcm ppejal tu haa . Pstu tukar blik susu lama njis jdi cair . P/s : Lepas brslin hritu mmg mnum dupro , tiba ii nk msuk 3 bln dy cirit

Taik bayi cair
2 Balas

Mm kalau tengok texture dan colour, okay je. Tak terlalu cair dan pejal.