Susu dupro najis cair mcm air

Hai smua . Nk tnya bby saya mnum susu dupro berak cair tapi tak kerap . Hari ke 3/4 baru bby akan berak tapi taik cair . Ada meneran jgak sikit tapi tak meragam , prut pun okey ja . Kdang tu smpai bocor keluar dari pampers . Nak kna tukar susu ke ?

2 Balas

Ank sy minum enfalac pun sma mcm ni, sy pun confuse sama ada perlu tukar susu atau tak

1y ago

tulaaa sis . klau ciqit keqap mngkin laa kna tukar susu . ni tak kerap 3/4 hari baru berak

sama sis..tapii mcm mana awk..awk tukar ke?