Bleeding awal kehamilan

Normal tak ada bleeding lendir darah setitik panjang bertali..dh p kecemasan and doc scan bby ok..dia suruh balik bedrest...then saya p klinik swasta..doc scan dh nmpk heartbeat bby and pmbesaran bby pun ikut minggu..doc bagi saya duphaston..hari mula makan duphaston..keluar lendir jernih campur sedikit darah sahaja..hari berikutnya dah jadi brownish..and hari berikut plak dah jadi mcm lendir2 cmpur brownish dh nk kekuningan dah.. rasa2 normal tak? Saya takut sangat..skrg sya baru 8week.. lama dah tunggu anak yg kedua ni..ibu2 kalo ada pengalaman mcm saya..meh la share..

1 Balas

jgn buat kerja2. kalau Boleh baring je. dah mcm tanda2 keguguran. rehat je k.