mengandung 4 weeks

Normal kew mengandung 4 weeks pi scan kantung x da lagi

53 Balas

normal sis, saya dulu 5w scan x nmpk kantung je. lepas 2 minggu cek, baru nampak jantung semuanya

Awal sngt tu ..klo nk puas hati nk tngok baby skli tggu 10weeks nmpk dah baby and heartbeat..

Terlalu awal sis... Tunggu 9 minggu cam tu, bru dpt lihat...masa tu dah ada bentuk dah.. 😊

tu normal klu nk lg detail tnggu 12 minggu bru bole nmpak bentuk die yg sebenar..tahniah

masa 4 weeks ni ada tak yang keluar flek coklat..janin boleh memudaratkan ke

2y ago

Sy pon mcmtu jgok , sekarang 4weeks6days keluar flek coklat gtu , ok tak kandungan sy kalau mcm tu ?

Hye Tina, mind to update at what week afterwards you scan n da nmpk?

sye 4 week scan dh ada kantung sis.. sesetengah masih xnmpk

Normal sgt sis. Nnti dlm 8 week bole try scan semula ☺️

biasa kandungan berapa week ya baru boleh buka buku pink?

normal...awall sgt tuh sis...8 weeks ats cube lg