Pregnant 4 weeks

Ada yang baru mengandung 4 minggu dah pergi scan baby dan nampak kantung tak? Boleh share experience korang? Saya dah masuk 4w 3d dan belum scan.#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

4w tak nampak lg . ada yang 5w dah nampak kalau scan tvs and ada yang tak nampak lg . mostly 6w dah nampak kalau scan perut . kalau saya, saya scan 8w sebab nak scan time nampak jantung janin 🤗

2y ago

saya check semula upt sebelum gi scan 🤗 . last check masa 5w time tahu pregnant , sebab takut insecure berlebihan kalau check setiap masa . nanti boleh stress kalau insecure

Sy g Scan 4w 6d Nampak dh kantung kecik walaupun scan perut saje.. ukuran 4w 1d. Cuma kene minum air sampai rse nk terkncing before scan

2y ago

Scan Prut Rm60, tp atas tempat jugak ada yg sampai Rm70